Lær din krop at kende

Går du nogle gange med en følelse af, at du ikke helt kender din krop så godt, som du egentlig gerne ville? Vores krop er vores helt egne, personlige ting, og det er ikke noget, der kan deles med andre, men det betyder ikke nødvendigvis, at man føler, at man kender sig selv ud og ind. Måske du har stået i en situation, hvor du har reageret på en måde, der overraskede dig selv?

Der er mange måder at lære sig selv bedre at kende på. Alt fra yoga til forskellige skønhedsbehandlinger eller en løbetur er ting, man kan foretage sig. Kryoterapi kan hjælpe både din krop og sind på forskellige måder. Det er med at prøve tingene af, så man kan se, hvad de egentlig kan gøre for dig. For nogle virker det rigtig godt og kan lynhurtigt være med til at give dig en følelse af, at tingene kører på skinner.

Hvad går det egentlig ud på?

Måske har du aldrig hørt om kryoterapi før og ved måske ikke helt, hvad det egentlig går ud på. Grundlæggende er det en kuldebehandling, hvor din krop udsættes for ned til -140 grader. Det gør, at der sker alverdens forskellige ting, hvor kroppen i det øjeblik, den udsættes for det, vil gøre alt for at beskytte dig. Du vil få en intens oplevelse, der måske kan indebære smerte i øjeblikket, men efterfølgende vil du formentlig føle ro og velvære, der kan gøre, du får mere overskud.

For nogle har det vist sig at hjælpe på smerter. Patienter med fibromyalgi har fortalt i nogle tilfælde, at det har hjulpet. Det er ikke en garanti, så det handler om, at du får det prøvet af. Måske det er noget for dig? Det kan også være, du oplever helt andre gavnlige effekter af behandlingen, du ikke havde regnet med.