Løb for livet- bogstaveligt talt

Løb for livet lyder måske mere som en trussel, end som en opfordring. Men denne opfordring er hermed givet videre til hele den danske befolkning. Tag nu at løbe. Løb er, som alle ved, en motionsform. Det er ydermere en enormt effektiv motionsform, da den får pulsen hurtigt op og herved behøver du ikke at dyrke motion så længe, som du skulle, hvis du valgte at gå en tur i stedet. Det er især praktisk for alle dem, der har en familie. En familie er enormt tidskrævende, som alle nok ved. Især som forælder er der enormt meget at se til, og det kan være svært at finde tid til at være længe væk. Løsningen er en løbetur, der er hurtigere overstået end så mange andre motionsformer.

Til hvis du bliver bidt af en gal løbetræng

Det er ikke til at undre sig over, når enormt mange bliver fanget af det at løbe. Det er en ganske særlig måde at bruge sin tid på, der for mange kan virke helt terapeutisk. Løb har den særlige evne, at det kan foregå hvor som helst, hvilket giver dig en unik mulighed for at komme i kontakt med dig selv, med dit lokalområde og naturen på ny.

Hvis du har tænkt dig at begynde at løbe fast, hvad end det er to kilometer om ugen, om dagen eller i timen, så skal du have det rette løbegear. Og det er lige præcis, som de siger: ”Uden løbegear og drikke dur helten ikke”.

Løbegear kan være mange ting. Det kan være helt ned i løbesko, som er det mest basale behov indenfor løb, til fine løbeure, der for mange er et tilvalg.

Når du først begynder at løbe, eller hvis du løber meget, kan det også være relevant, at du vælger kompression tøj, alt fra undertrøjer til strømper, så du behandler din krop godt.