Sådan kan du øge sundheden naturligt

Vores krop kan udrette helt fantastiske ting, og vi vil selvfølgelig gerne have glæde af den så længe som muligt. Der er mange ting, man kan gøre for at passe godt på den og holde kroppen sund og rask – jo mere naturligt jo bedre! Læs med her hvis du mangler en lille guide til natulig sundhed.

Hjælpsomme naturprodukter

Naturen vrimler med fantastiske planter, nødder, urter og blomster, der indebærer helt særlige egenskaber. Nogle har egenskaber der kan hjælpe vores krops sundhed, og andre kan også hjælpe os psykisk. En god måde at øge din sundhed er derfor at bruge disse gaver fra naturen i en ren form upåvirket af andre stoffer og kemikalier. Et godt eksempel er æterisk olie, som er let at inkorporere i hverdagen. Du kan finde æterisk olie, lavet af urter, der hjælper på huden eller håret. Derudover findes der æterisk olie, der virker afslappende og kan lindre angst og nervøsitet, eller fx æterisk olie med rose der indeholder antidepressive egenskaber. Er du nysgerrig, så læs mere om æterisk olie her hos Hedenhus. Du kan hos Hedenhus også søge inspiration til andre naturlige produkter, der kan inkorporeres i en sundere livsstil.

Den rette næring

For at vores krop fungerer optimalt er det vigtigt, at den får noget brændstof at køre på. Det allerbedste, du kan byde din krop på, er en varieret kost. Kroppen har nemlig godt af en række forskellige næringsstoffer og behøver både protein, fedtstoffer, vitaminer og kulhydrater. En fiberrig kost er også guf for vores krop så prøv at sammensætte en varieret kost. Du kan også tilføje kosttilskud for lidt ekstra næring.

Sover du godt om natten?

Søvnproblemer er meget udbredt, hvilket er rigtig ærgerligt, da vores sundhed afhænger utroligt meget af vores søvn. Undersøg hvad du kan gøre for at opnå de anbefalede 7-8 timer hver nat.