Sådan kommer du i julestemning i december

December måned er noget helt særlig. Det er som om, at den måned er lidt mere hyggelig end alle de andre. Til gengæld er det også en måned, hvor der kan være meget at se til.

I bund og grund er det en måned, hvor du skal fokusere på at nyde dit eget, din families og dine venners selskab og nyde den gode julestemning. Men hvordan kommer du egentlig i julestemning?

Brug tid på at skrive en ønskeliste

Der er noget rigtig hyggeligt over at sidde og bruge tid på at skrive en liste over alle de ting, du ønsker dig til jul. Julen er den tid, hvor du må ønske alt det, du vil. Hvis du tænder for din favoritjulemusik og laver en kop varm kakao, kommer du i den helt rette stemning til at skrive en liste over dine juleønsker.

Samtidig kan du også bede om ønskelister fra dine venner og familie, så du kan sidde og overveje, hvad du skal finde på i gave til dem, for det kan godt tage lang tid at finde ud af.

Arrangér en festlig julefrokost

Julefrokoster hører også december måned til. Hvis du gerne vil i julestemning, kan du begynde at planlægge en julefrokost for dine venner eller familie. Der er ikke noget som sådan en aften, hvor du er samlet til god mad, julemusik, pakkeleg osv. med mennesker, du holder af.

Hvis du gerne vil arrangere en julefrokost, skal du først og fremmest finde ud af, hvad du gerne vil servere af mad. Maden spiller en kæmpe rolle til en julefrokost, så den skal der selvfølgelig være styr på. Desuden kan du pynte fint op med alverdens forskellige juleting, så du får skabt en god julestemning, allerede inden dine gæster kommer.

Hvis du vil gå hele vejen, kan du klæde dig ud og bede dine gæster om at gøre det samme. På den måde er du sikker på, at det bliver en festlig aften. Du kan f.eks. klæde dig ud i et julemandskostume.

Saml dine venner til en julebagedag

Der er ingen december uden lækre julesmåkager. Det er hyggeligt at spise dem, men det er mindst lige så hyggeligt at bage dem. Du kan samle dine venner til en julebagedag, hvor I skal bage alle jeres favoritsmåkager. I kan f.eks. bage pebernødder, brunkager, vaniljekranse, jødekager, klejner eller æbleskiver. I skal bage det, som I allerbedst kan lide.

Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af det, kan I dekorere jeres småkager med glasur. Det er rigtig hyggeligt at sidde og gøre i fællesskab.

Hold julekalendermaraton med din familie

Hvis der er noget, der virkelig kan bringe dig i julestemning, så er det julekalender. Det er noget, som hele familien kan være med på. Hvis du vil arrangere en hyggelig dag med masser af julestemning sammen med din familie, kan du finde en julekalender frem, nogle dyner og noget lækker juleslik. Så er du garanteret at komme i julestemning.