Vandpibe som social samlingspunkt: Hyggelig fest for voksne

Når voksne skal holde fest, er det ofte et problem, hvor man skal finde samlingspunktet. Det kan være svært at få alle til at sidde ved samme bord og have en god snak. Med en vandpibe bliver det dog nemmere! Vandpiber giver mulighed for at samles omkring én ting, og dermed bliver det lettere for alle at komme i snak med hinanden.

Alle føler sig velkomne – Undgå at festen får små isolerede grupper

Vi har alle prøvet at være til den fest, hvor alle kun snakker med dem, de allerede kender, og sidder og sludrer i små isolerede grupper – det er tit lidt kedeligt, og er især træls for værten, der skal gå fra gruppe til gruppe for at tale med alle sine gæster. Mange foretrækker at opholde sig i små grupper, isoleret fra hinanden. Men med en vandpibe som samlingspunkt kan du let skabe et hyggeligt miljø, hvor alle føler sig velkomne!

Brug vandpiber som icebreaker

Sæt vandpiben i midten af bordet, så alle kan se den. Det er en hyggelig måde at starte festen på – vandpiben fungerer nemlig som en slags icebreaker. Det er let at komme i snak med hinanden ved vandpiben, og dermed kan man hurtigt få lært alle de andre gæster bedre at kende!

Så hvis du er vært for festen, næste gang alle børnene bliver passet, så overvej at bruge vandpibe som socialt samlingspunkt – det er en hyggelig måde at skabe et godt miljø på festen, og alle gæsterne vil sikkert have det sjovt!

Vandpiber er ikke for børn

Husk at vandpiber ikke er for børn, og vær opmærksom på, at der kan være nogle gæster, der ikke bryder sig om røg – så tag hensyn til dette, når du vælger at bruge en vandpibe som socialt samlingspunkt på din fest. Det kan i det hele taget være en god idé at placere vandpiben udendørs i den friske luft.