Sådan planlægger du et festligt og hyggeligt babyshower

Four girlfriends on baby shower party

Hvis du selv eller nogen du kender, er blevet gravid og gerne vil holde et babyshower, bliver det uden tvivl rigtigt hyggeligt. Dette babyshower kan dog være en smule svært at skulle planlægge. Det handler dog bare om at være i god tid, så man ikke skal stresse så meget med planlægningen.

Hvis du ikke selv skal planlægge et babyshower, men derimod skal finde en gave til et, er der mange ting, du kan vælge imellem. Det kunne være noget som MAM sutter, en ny og flot klapvogn, legetøj til det kommende barn eller lignende. Hvis du selv skal planlægge dette babyshower, kan du læse videre her for at få råd til dette.

Start planlægningen i god tid

Når du skal afholde et babyshower, det en god ide at være i ordentlig tid med planlægningen. Ellers vil det i sidste ende nemlig blive stressende, og det er det jo ikke meningen, at det skal være. Det kan være en god ide først og fremmest at få styr på gæstelisten, så du ved, hvem der skal inviteres.

Bagefter skal du have styr på, hvilket slags mad, der skal serveres, og hvem, der skal lave det. Til sidst skal du også have fundet ud af, hvordan du vil pynte op. Det er nemlig super hyggeligt med en flot op pyntning, når man afholder et babyshower.

Lav en ønskeliste

Hvis det er dig, som er blevet gravid, og som er ved at planlægge sit eget babyshower, er der noget, du ikke må glemme – nemlig at lave en ønskeliste. Herpå kan du skrive forskellige ting, som folk kan give i gave. Det kunne være ting som noget fint babytøj. På den måde vil dine gæster nemlig kunne se, hvad de kan give dig i gave, når de kommer til dit babyshower.