Tid til fest og fejring? Her er to anderledes temafester

Der er altid en god grund til at invitere vennerne over til hyggeligt selskab – måske er du for nylig fyldt år og skal fejre din fødselsdag med manér? Måske har du fået nyt job og vil skyde din nye hverdag godt i gang? Måske har du bare lyst til at fejre det gode vejr, den første sne eller en anden af hverdagens små begivenheder?

Uanset hvad er de fleste i hvert fald enige om, at det er sjovt at holde fest – uanset hvad anledningen er. Hvis du vil være sikker på, at din fest bliver helt uforglemmelig for alle dine gæster, kan du skrue lidt op for planlægningen og invitere til en vaskeægte temafest. Det behøver nemlig hverken være uoverskueligt, tidskrævende eller svært at planlægge en gennemført og fed temafest i dit eget hjem. Med muligheder som All4party er det nemt og hurtigt at skaffe sjov og passende pynt og dekorationer, der skaber de perfekte, festlige rammer for lige netop dit tema og din fest.

Du har måske allerede været til den klassiske Hawaii-fest og 20’er-galla og leder efter inspiration til noget nyt og anderledes. I så fald er du kommet til det rette sted. Læs med her, og få ideer til din næste temafest, der med garanti vil få dine gæster til at huske dig som en perfekt vært langt ud i fremtiden.

Familiefesten

Det lyder måske en smule ordinært og kedeligt – men navnet bedrager! Her er nemlig ikke tale om en helt almindelig familiefest, som du kender den med suppe, steg og is.

Til denne slags familiefest tildeler du på forhånd forskellige roller til alle gæsterne, som var de en del af en stor familie. En gæst skal måske spille den glemsomme farfar, der næsten ikke kan se længere. En anden gæst spiller hans mutte teenage-barnebarn, der nægter at smile på billeder. Du kan med fordel holde de forskellige roller skjult – og på den måde give dine gæster nogle sjove overraskelser.

Brylluppet

Nu tænker du måske – Bryllup? Jeg er allerede lykkeligt gift! Men bare rolig, igen er der blot tale om rollespil og spas. Et klassisk bryllup er fyldt med traditioner, der er for sjove til kun at blive udført til rigtige bryllupper. Du kan derfor vælge at arrangere en lille falsk ceremoni for alle dine venner.

Send invitationer ud sammen med en rolle og evt. en opgave, som dine gæster skal fuldføre på aftenen. Udover bruden og gommen indeholder ethvert bryllup selvfølgelig karakterer såsom en forlover, en håndfuld brudepiger, brudens forældre og en toastmaster. Aftenen skal nok blive morsom, når talerne bliver mange, og de falske familieintriger begynder at udspille sig rundt om bordene.

Tilbage er der kun at sige rigtig god fornøjelse!