3 måder at få råd til en ny computer på

computer på afbetaling

Står du også og mangler en ny computer? Er den anden blevet gammel og langsom, og fungerer den ikke optimalt? Så er det en god idé at få skiftet din computer ud. Dog kan det nogle gange virke uoverskueligt at skulle ud og have råd til en computer, hvis man allerede føler, at budgettet er lidt stramt. Dette behøver du ikke at bekymre dig om mere!

Afbetaling kan være en stor hjælp for dig

Der kan være mange grunde til, at du ikke føler, du har råd til at betale for en ny computer. Det kan være fordi, du er studerende og kun er på SU, men det kan også være fordi, du har en masse andre ting, du netop lige har brugt en masse penge på. Derfor er det smart, at der er flere måder, du kan betale en computer på. Så det handler i sidste ende om, hvilken måde du har det bedst med at betale på.

Hvis du ønsker at betale det fulde beløb af din computer i små bidder så køb en ny computer på afbetaling.

At betale med hjælp fra afbetaling kan være essentielt for dig, hvis du bliver meget stresset af, at du hele tiden skal betale et større beløb. Med afbetaling kan du netop slippe udenom denne frygt, og du behøves altså heller ikke at have råd til computerens fulde pris i en omgang. Samtidig er renten ved et afdragsordning markant lavere end ved andre metoder. Dette er endnu en fordel for dig!

Andre metoder du kan benytte dig af ved køb af computer

Der findes også andre råd, når det kommer til køb af computer. Her kan en anden ting være, at du vælger at købe en billigere computer, hvor du altså har muligheden for at købe den med rentefri afbetaling. Hvordan kan det være muligt, tænker du måske. Det er muligt med hjælp fra L´EASY, som både har stationære og bærbare. Hvad der er så smart ved L´EASY er også, at du kan købe deres computere helt rentefrit! Du kan f.eks. finde mærker som ASUS og Lenovo.

Et sidste råd er, at du kan vælge at købe din computer via et fakturakøb. Ved et fakturakøb modtager du sammen med din ordrebekræftelse en faktura, hvor der er en fast betalingsdato. Hermed har du længere tid til at betale det fulde beløb, hvilket også kan være en god hjælp for dig!