3 tips – sådan sparer du penge i husstanden

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er mange husstande, der gerne vil være i stand til at spare penge i det daglige. Mange udgifter stiger, og det betyder, at budgetterne bliver mere trænge. Derfor kan det godt betale sig at dykke ned i nogle af de faste udgifter for her at finde nogle besparelser.

Læs med herunder og få 3 tips til at spare penge i husstanden.

Hvad koster en kwh hos dit nuværende selskab?

Strømmen i hjemmet er en stor synder. Derfor kan det godt betale sig at gøre nogle tiltag, således lyset bliver slukket, TV’et ikke står på standby, og alle pærer skiftes ud til enten sparepærer eller LED.

Og for at holde et godt overblik over dit strømforbrug, bør du også kende til din pris på kwh.

Det kan nemlig være, at der er nogle selskaber, der tilbyder bedre priser end dem, du i dag betaler.

hvad koster en kwh? Og kan du finde en billigere kwh-pris et andet sted?

Hvornår har du sidst tjekket dine forsikringer?

Hernæst bør du tage et kig på dine forsikringer. Her er der nemlig tale om et område vi alt for sjældent tjekker op på, og det kan betyde, at du kan finde store besparelser. Det kan du for eksempel ved at få et forsikringstjek hos din nuværende udbyder, hvor det måske også kan være en fordel at lægge flere forsikringer sammen, eller du kan tjekke op på priserne hos andre selskaber for at se, om det her er muligt at finde nogle fornuftige besparelser.

Dine månedlige tjenester

Og så betaler du helt sikkert også for en række tjenester, som næsten ethvert andet moderne menneske. Det kan for eksempel være streamingtjenester på dit TV, det kan være et fitnessabonnement, eller det kan være til musikudbydere. Kan du undvære dem?