Afhold det perfekte bryllup i et kursuscenter

Ovenstående overskrift lyder måske ikke ligefrem særligt indbydende ved første øjekast, og det er fuldt forståeligt. Det er nemlig de færreste danskere, der overvejer et kursuscenter, når det perfekte bryllup skal planlægges. Og tænker du på lange stolerækker, projektorer og hvide vægge når du hører ordet kursuscenter, så er du med garanti ikke den eneste. Men faktisk findes der en masse kursuscentre rundt omkring i Danmark, som har nogle fantastiske og hyggelige lokaler til rådighed. Nogle af dem er så hyggelige, at de sagtens kan bruges til andre arrangementer end kurser og konferencer. Så leder du i desperation efter det perfekte lokale til din bryllupsfest, konfirmationsfest, julefrokost eller andet, så kan det meget vel være, at dette lokale befinder sig i et kursuscenter.

Hvordan finder jeg det perfekte kursuscenter til min bryllupsfest?

Det første, du skal være opmærksom på, er først og fremmest den geografiske placering. Er det hovedsageligt gæster fra Sjælland, du har inviteret, giver det måske ikke særlig god mening at afholde dit bryllup i Nordjylland. Derudover er det en god idé at læse op på tidligere kunders anmeldelser af det pågældende kursuscenter. Dette er nemlig en god indikator for den service, der bliver ydet. Tag for eksempel et kursus center som Sonnerupgaard på Sjælland. På dette kursuscenters hjemmeside, har de enormt mange gode anmeldelser fra tidligere kunder.

Se lokalerne inden du booker festen

Alle kan få lokaler til at se flotte og indbydende ud på billeder. Men her er det selvfølgelig virkeligheden, der er en realitet. Derfor er det en god idé, at se lokalerne med dine egne øjne, inden du booker lokalet. På den måde kan du også få mindre stress på i forhold til bryllupsforberedelserne. Du kan lettere lave en plantegning, finde ud af hvor musikerne skal stå i forhold til stikdåser og strøm, og planlægge hvor maden skal placeres.