Oplevelser i Jammerbugten for hele familien

Er I ved at planlægge en uges familieferie, eller måske bare en forlænget weekend, men er i tvivl om, hvor I skal tage hen? Så synes vi, I bør overveje Jammerbugten. Ferie i Jammerbugten i Nordjylland byder nemlig på masser af oplevelser for hele familien. Vi har her samlet nogle af de mest nævneværdige.

Oplev ferieperlen Blokhus

En af de mest åbenlyse steder at besøge, når man er i Jammerbugten, er naturligvis Blokhus. Denne danske ferieperle byder på en af Nordeuropas bedste sandstrande med fint hvidt sand, høje klitter og naturligvis et klart blåt hav – lige til at springe i. Her kan I opleve en ægte badebysstemning. Blokhus byder dog ikke kun på badestrande og solbadning, men også shopping, restaurantbesøg samt spændende og sjove events og attraktioner for hele familien.

Hvis I vil læse mere om, hvad der sker i Blokhus og Jammerbugten generelt, når I er der, kan I læse Jammerbugtposten, hvor I finder lokale nyheder fra Jammerbugten og omegn.

Se historiske badehoteller

Hvis I er på familieferie i Jammerbugten, bør I naturligvis også se og opleve de historiske badehoteller og den maritime kystkultur ved Slettestrand. Her kan I også få nogle helt unikke naturoplevelser og ikke mindst madoplevelser. Vi anbefaler at prøve nogle af de lokale retter. Er I til mountainbiking, er området i øvrigt helt perfekt til det.

Friskfanget fisk fra Thorupstrand

Er I til friskfanget fisk, skal I naturligvis også tage et smut forbi Thorupstrand, når I besøger Jammerbugten. Thorupstrand er nemlig Nordeuropas største aktive kystlandingsplads med sine i alt 19 aktive fiskekuttere. Her vægter man bæredygtigt fiskeri højt, dvs. at man fisker på en måde, der ikke ødelægger havets rigdom.

Her kan I købe friskfanget fisk med hjem direkte fra de mange fiskekuttere, eller I kan besøge Thorupstrand Fiskehus, og købe fersk fisk, røgvarer og skaldyr.