Er I på udkig efter jeres næste feriedestination? – Så læs med her

Selvom om sommerferien kun lige er slut, er det aldrig for tidligt at lede efter destinationen til jeres næste familieferie. Drømmer I om at rejse sydpå, når vejret i Danmark bliver koldt og gråt? Ønsker I et sted med sol, strand og varme? Men ved I ikke hvor I kunne tænke jer at komme hen? Så kunne det være, I skulle kigge efter rejser til Egypten.

Hvorfor lige Egypten?

Egypten ligger i den nordøstlige del af Afrika og er et spændende rejsemål, hvor I kan op leve lidt af hvert. I kan tage på delfinsafari, snorkle i det røde hav, tage på cruise tur, se pyramider og meget mere. Egypten er også et oplagt sted at tage hen, når efteråret og vinteren kommer til Danmark. Fra september til november ligger temperaturen lige omkring de 30 grader, hvor den i december falder til omkring de 22 grader. Dette betyder at I nærmest er garanteret en ferie med sol og varme.

Gode hoteller

Der findes også mange gode hoteller i Egypten. I både kan vælge et børnevenligt hotel og All Inclusive, hvis det er det I ønsker. I kan også booke et hotel, hvor der er mulighed for sport og adventure, hvis I vil have en på opleveren. De fleste hoteller i Egypten har store lækre pools, og har en god beliggenhed tæt på fine strande. Så hvis I er på udkig efter et tropisk rejsemål til efteråret eller vinter, så er Egypten en god mulighed. Der er i hvert fald noget for hele familien, hvad end I er til adventure, vandland eller bare ren afslapning. Så hvis Egypten lyder som noget for jer, er det bare med at finde en rejse hos jeres foretrukne rejseselskab, og få booket flybilletter og hotel. Så er der vist ikke andet at sige end rigtig god tur.