Disse ferietyper skal du og din familie prøve

Det er bestemt ikke for tidligt at begynde at planlægge dette års sommerplaner. Hvis du og din familie gerne vil prøve noget helt nyt i år, kan I her få inspiration til nogle lidt anderledes ferietyper. Hvis dette års planer allerede er på plads, kan I begynde at planlægge jeres næste sommerferie. Det er aldrig for tidligt, for det er kun fedt med noget at glæde sig til.

Tag på cykelferie rundt i Danmark

Hvis I er friske på at udfordre jer selv lidt, kan I tage sammen på cykelferie. Det kræver ikke ret meget at tage på cykelferie, men det er til gengæld rigtig hyggeligt. I får lov til at opleve naturen på en helt ny måde, og så er det ovenikøbet rigtig god motion. Det er bare at pakke et par tasker, nogle soveposer, et telt og så op på cyklerne. I kan vælge at planlægge en bestemt rute eller bare cykle afsted og se, hvor I ender henne.

Selvom dansk sommer kan være rigtig lækkert, er det aldrig til at regne helt med vejret. Derfor er det altid godt at have forskellig praktisk påklædning med. Hos danskoutlet.dk kan I f.eks. finde regntøj til børn og voksne.

Tag i sommerhus i en ny by

Hvis I ikke har været i sommerhus i jeres sommerferie før, er det bestemt værd at prøve. Det gode ved en sommerhusferie er, at I kan komme helt ned i gear. Det handler ikke om at nå noget. I skal bare koncentrere jer om at nyde vejret, holde grillaftener, lege i haven osv. Hvis I endelig vælger at tage i sommerhus, kan I gøre det i en by, der ligger i et område, hvor I aldrig er ellers. Så kan I nemlig gå en masse ture og udforske et helt nyt område.