Få frisk luft med sup board

Der findes næsten ikke noget bedre, end når årstiden skifter og hvordan vi i Danmark og resten af norden, konstant er på vej ind og ud af en ny årstid. Efter en lang og kold vinter kommer foråret, træerne får farve, temperaturen stiger og fuglene begynder atter at kvidre. Det er en dejlig tid – og også tiden på året, hvor vejret igen tillader dig at være udenfor i længere tid ad gangen. Endelig er det sæson for Stand Up Paddle surfing. Det er tid til, at du skal have fundet dit SUP board, våddragt og vest frem, for nu begynder årstiden at vise sig fra sin gode og lune side. Mærk det friske saltvand, få vind i håret og på med våddragten.. for nu skal der surfes!

Sommeren byder på lyse morgener og lange aftener. Især i denne årstid er det perfekt at finde sit SUP board frem og udnytte de lange og solrige dage. Flere og flere sommerhusejere har deres SUP board stående oppustet i sommerhuset gennem hele sommeren. Det giver mulighed for hurtige ture på vandet og man er samtidig fri for at pumpe sit SUP board op.

På de varmeste sommerdage kan vandtemperaturen næsten komme i nærheden af 20 grader, og så er der ingen undskyldning for ikke at finde badetøj og SUP board frem.

Stand Up Paddle surfing behøver ikke nødvendigvis kun at være plask og leg i strandkanten på varme sommerdage med høj solskin. Flere og flere har også fået øjnene op for naturen, de tidlige og stille morgener på vandet, med friskbrygget kaffe og et SUP board som glider gennem vandoverfladen. Det er en fantastisk og nærværende måde at være på vandet i selskab med gode bekendte eller familien. Det er anderledes og friskt, og samtidigt er det stadig blot den danske natur på en lun årstid, hvor Stand Up Paddle surfing virkelig er skønt. Udnyt de lange sommerdage med dejligt vejr.

Et SUP board giver uanede muligheder for at være på vandet i naturen og følelsen af at leve i nuet på alle tider af året. Det er blandt andet nogle af de faktorer, som gør sporten så unik, og derfor er det heller ikke uden grund at mange danskere har taget sporten til sig.

Den er fantastisk, og kan dyrkes på alle niveauer. Et SUP board kan efter behov, hurtigt og nemt pakkes sammen, og medbringes til sommerhuset eller den nærmeste strand, hvor nye eventyrer og udflugter vil udfolde sig. En udflugt i det uvisse, med udsigt fra fjorden og ind mod land, med venner, bekendte og familie. På alle niveauer og årstider. Et SUP board er noget specielt, og kan tilbyde noget helt unikt til dig som person og familie.

Besøg surfmore.dk, og bliv meget klogere på dit valg af SUP board.