Hvor skal vi hen i år?

Familieferien kan være et af de skønneste tidspunkter på året. Især i sommerferien. Det er varmt og lyst i Danmark. Børnene har fået fri fra skole, og I har måske tiltusket jer noget ferie, der falder sammen med de seks ugers ren afslapning, som skolernes sommerferie lægger op til. Det sker dog sikkert ofte, at I også synes, at tiden skal udnyttes, nu hvor I alle er samlet, og stressen fra hverdagens arbejdsopgaver og lektier ikke tynger mere. I vil gerne ud og opleve noget, men har måske ikke råd, mulighed eller overskud til, at tage tre uger til Thailand eller Sydeuropa. Hvad kan man så?

Alternativ sommerferie i kajak

Med Coronakrisen fandt mange familier ud af, at det ikke altid vil være muligt at rejse udenlands i sommerferien. Ligeledes fandt de dog også ud af, at det behøver man faktisk slet ikke. Hvad er det egentlig vi så godt kan lide ved at forlade vores lille land om sommeren, når den danske sommer kan være så skøn? Nogle vil mene, at det er den mere pålidelige varme, andre vil mene, at det er muligheden for at komme helt væk og dermed afkoble fuldstændigt, men nogle vil sige, at det er vandet, der lokker. Her kommer muligheden for havkajak ind i billedet. Med våddragter til hele familien, havkajakken under armen, og alting pakket i plastikposer, kan familieferien blive en tur ud på fjorden eller havet.

Frit valg på alle hylder

Det kan måske lyde fjollet at skifte liggestolen ved poolen eller vandskiene i Middelhavet ud med en havkajak i det danske farvand, men for familien, der kan lide at være aktive og få en kæmpe oplevelse sammen, findes der måske ikke et bedre alternativ end en aktiv ferie i kajak. Det kan blive en dagstur, eller en længere tur, og fordelen ved, selv at eje kajakkerne er netop, at man frit kan vælge.