Nyd ferien i Danmark – tag på ferie i Nordjylland

Trænger I til at komme lidt væk fra hverdagen? Så kan det være, I skal overveje at bestille et ophold i en feriepark i Nordjylland, så I kan komme helt ned i gear. I kan læse meget mere om jeres muligheder her: 5 stjernet camping jylland. Parken ligger naturskønt, så I behøver ikke fare rundt for at få de oplevelser med, I har glædet jer til. Nordvestjyllands natur indbyder til gåture i klitterne og i langs lyngen, ligesom der er strand og vand i nærheden, så man kan få et koldt skyl i bølgerne. Campingpladsen har fået betegnelsen Superplatz, der efter udmærkede tyske standarder viser, at det er en plads, hvor kvaliteten er i orden og oplevelsen i top. Hver dag bliver der arrangeret aktiviteter for børn i alle aldre, så ingen behøver at kede sig, og der er altid aktivitetsledere på til at styre slagets gang.

Ferie for hele familien

Der er ikke noget bedre end at have kvalitetstid sammen hele familien. Derfor er det også en bonus, at der her er aktiviteter for hele familien, så alle kan være underholdt i al den tid, I er der. Det betyder, at I blandt andet kan udnytte tennisbaner og swimmingpools, legepladser og en indendørs hal.

Ferieparken er ikke bare almindelig camping – det er 5-stjernet, og det er med luksus for alle pengene. Placeringen bliver ikke meget bedre mellem flere af de større, nordjyske turistbyer og -attraktioner, ligesom der ikke skal nogen lang køretur til for at ramme Aalborg. I behøver ikke eje hverken autocamper eller campingvogn for at tage på ferie i parken. Det er muligt at leje en luksuscampingvogn, der står klar til jer ved ankomst, eller i kan leje en fin bjælkehytte, hvor I kan være helt sikre på, at familien kan være – der er nemlig seks sovepladser i hver hytte.