Tag familien med på jeres drømmeferie

I har spinket og sparret i noget, der føles som en evighed. Destinationer er blevet vendt og drejet, og alle familiens medlemmer er blevet hørt. Efter utallige diskussioner er I endelige blevet enige om, hvor rejsen skal gå hen. Men hvad så nu? Er I klar til jeres drømmeferie?

Bestil den rigtige rejse

Det er vigtig at bestille den rigtige rejse, der passer til dig og din families behov. Hvor mange skal afsted, og hvilke forhold ønsker I at bo under? Skal det være en budgetferie eller en luksusferie?

Der findes mange forskellige sites, der kan hjælpe jer med at danne et overblik over de forskellige rejsemål, flyselskaber og hoteller. Men overvej, hvor I vil lægge krudtet. Skal I rejse med børn, kan det måske svare sig at bruge lidt flere penge på flybilletter uden mellemlandinger. Det er ikke helt så sjovt at være halvandet år gammel og skulle bruge 5 timer i en lufthavn i Frankfurt.

Sørg for aktiviteter til ungerne

Når der er børn med på rejsen, bør I også tænke aktiviteter til ungerne ind i rejsemål og ophold. Måske skal I bo på et hotel, hvor de har en masse aktiviteter til børnene? Måske skal der være pool eller legeområde, så I altid har en mulighed for at kunne stimulere dem.

Rejser I med større børn, bør I undersøge, hvorvidt jeres hotel tilbyder gratis Wifi. Derudover er de måske nået den alder, hvor de gerne vil have deres eget værelse. Så vælg et hotel, hvor der er mulighed for at få tilstødende soveværelser.

Ha’ styr på valutaen

Når man rejser til nye lande, er det også ensbetydende med en anden valuta. Det er derfor en god idé at orientere sig om landets valutakurser, så man ikke får sig en slem overraskelse. Med en valutaomregner kan I let få overblik over valutakurserne. Gør det til en vane at tilgå den på jeres mobil, inden I køber en vare. For selvom man tror, man har en god forståelse af, hvad tingene koster, så kan man som sagt blive slemt forskrækket i realiteten.

Ha’ styr på det derhjemme

Hvis man rejser udenlands i en længere periode, kan det være en god idé at få nogle pårørende til at holde et vågent øje med ens hus, mens man er væk. Det er bare for ærgerligt at komme hjem til et hus, der er tømt for værdier.

Aftal med naboen, at de smider deres skrald i jeres skraldespand, at de slår græsset eller tømmer postkassen. Alt, der kan få huset til at se beboeligt ud. I kan også efterlade bilen derhjemme i indkørslen og tage bussen til lufthavnen, så det ser ud som om, I stadig er hjemme.