Lækker julefrokost uden det hårde arbejde

I Danmark elsker vi at holde julefrokost – med det hele! Flæskesvær med de sprødeste, lækreste svær, den sprøde and, de brune kartofler. Ej at forglemme den brune sovs, der langsomt løber ned over de endnu dampende hvide kartofler. 

Det er for mange julens højdepunkt. Vi elsker at være samlet med vores venner og kammerater over en god middag. 

Men en sådan julefrokost kræver meget arbejde. Det er ikke bare lige noget mad, man laver: Anden og stegen skal langtidssteges til perfektion, de brune kartofler må ikke brænde på og sovsen – ja sovsen er altid en kamp. 

Men heldigvis er det muligt at bestille julefrokost ud af huset. På den måde kan du holde den lækreste julefrokost uden at kokkerere hele natten. 

Mulighederne er endeløse 

Der er uendelige muligheder, hvis du bestiller nytår catering af huset. Nu skal du ikke tænke på, om dit lokale supermarked har alle de råvarer, du skal bruge til din frokost. Du skal heller ikke fortvivle over dine egne evner eller dit køkkengrej. Alt er muligt! 

Det er perfekt til dig, der gerne vil have muligheden for at vælge. Det kan godt være, du gerne vil køre den traditionelle frokost – den med flæskesteg, and og en masse brune sovs. 

Men der er også hjælp at hente til dig, der gerne vil eksperimentere med din julefrokost. Til dig, der har lyst til at spice tingene lidt op og prøve noget nyt. Prøv selv at gå ind og se på mulighederne. 

Derudover er det muligt at få retter, der er inspireret af det nye nordiske køkken. Der er fokus på de friske råvarer fra jord til bord, og retterne har alle sammen deres eget nordiske twist. 

Det er en fryd for munden, en sand smagsoplevelse! Så hvad venter du på? Gør dig og dine venner en tjeneste og servér den lækreste julemad! 

Der er også hjælp at hente til nytår 

Vi sætter alle pris på noget lækkert mad til nytår, men hvem gider ærlig talt at stå og kokkerere nytårsaften, mens raketterne farer afsted og champagnen bobler i glassene? 

Heldigvis kan du bestille nytårsmenuer ud af huset, så du kan fokusere på at have det sjovt med venner og familie. Borte er de dage, hvor du står i din egen sved og stresser over den ene ret efter den anden. 

Nu kan du læne dig tilbage i sofaen og nyde dronningens nytårstale – uden at bekymre dig om sovsen brænder på.