Leder du efter inspiration til hvordan du kan fejre dine børns mor på mors dag?

Markeringen af mors dag nærmer sig med hastige skridt, og måske leder du efter lidt inspiration til hvordan du på en hyggelig og god måde kan sige tak, til en helt speciel kvinde i dit liv? Her kommer der tre bud på hvordan I som par eller familie kan bruge mors dag søndagen i fællesskab.

Sig det med blomster?

Mors dag vælger mange at forkæle mor med en smuk buket blomster. Det er også et gavevalg som er meget værdsat blandt mange kvinder, og kan stå fint i hjemmet som en påmindelse og udtryk for taknemlighed og kærlighed. Blomsterbuketterne findes i mange forskellige størrelser, typer og farver, så prøv at se dig omkring efter inspiration til hvilken slags buket der vil passe bedst til den heldige mor i dit liv.

Skab minder sammen gennem oplevelser

Mors dag falder hvert år på den anden søndag i maj, og det er for mange heldige mennesker også lig med en fridag. Hvis det er tilfældet hos jer, kunne I som gave, planlægge en dag med aktiviteter eller forkælelse af en art. Online kan du finde eksempler på oplevelsesgaver til alenetid, par eller hele familien som vil falde i enhver smag og som passer til mange forskellige budgetter.

Udforsk lokalområdet

Hvis du leder efter en afslappende, budgetvenlig men hyggelig aktivitet til at fejre mors dag, så kunne en picnic eller tur i lokalområdets natur være en oplagt mulighed. Her gælder det om at finde tæppet og de lækre små madanretninger frem, og ellers tage ud at nyde forårets lune eftermiddage. Mange gange oplever vi ikke de smukke omgivelser og særlige steder i vores lokalområde i hverdagen, så derfor er det på mors dag også en god mulighed for at nyde hinandens selskab i velkendte, eller måske uopdagede rammer?