Sådan finder du den perfekte forlovelsesring

ole-lynggard-solitaire-forlovelsesring

Vi kommer ikke udenom, at de fleste forbinder solitaire-ringe med forlovelsesringe. En solitairering er perfekt som forlovelsesring. Når vi taler forlovelse, taler vi naturligvis også om noget, som er yderst personligt – og individuelt. Alt efter hvilken livsstil hun har, skal du overveje valg af metal, diamanter og design. En ring med flere forhøjninger, sprækker eller lignende kræver mere rengøringsarbejde og kan i nogle tilfælde komme i vejen ved nogle former for aktivt arbejde. Men lad ikke dette afskrække dig, hvis du har forelsket dig i et bestemt design. I de fleste tilfælde vil kvinden bare tage ringen af, når og hvis der bliver behov for dette.

Fantastien sætter grænser

I princippet er der ingen grænser for, hvad der kan bruges som frierring, når du frier.  Men i virkeligheden ville du også kunne bruge en hønsering eller et stykke ståltråd. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvad, der også er meget op i tiden, er, at man tænker på, at forlovelsesringen skal kunne kombineres med andre ringe og smykker, som hun går med til dagligt.

Det vigtigste at nævne er, at du kan få din forlovelsesring præcis, som du ønsker.

  • Ud fra dit budget.
  • Ud fra dit ønske til design – med vores rådgivning.
  • Ud fra det metal og med den sten, som du ønsker.

Find hendes ringstørrelse

Når din kæreste skal sige ”JA” til dit frieri, er det en vigtig detalje, at ringen faktisk passer hendes finger. Ændring af ringens størrelse kan være muligt i nogle tilfælde, men dette kan være både tidskrævende og nogle gange umuligt.

Følg traditioner

Ifølge traditionen skal forlovelsesringen sidde på venstre ringfinger og vielsesringen på den højre, men dette er en gammel tradition og nu om dage er der stor forskel på, hvordan par vælger at bruge ringene. Du skal dog være opmærksom på, om hun vil vælge at have ringen på venstre eller højre hånd, da dette kan have stor betydning for størrelsen. Den dominante hånd er ofte en halv til en hel størrelse større end den anden hånd.